Privatpersoner

Få rena fönster utan besväret

Vem vill inte ha rena fönster som släpper in solskenet och ger ett inbjudande intryck? Men att hålla fönstren i toppskick kan vara tidskrävande och besvärligt, särskilt om du har flera fönster eller om de är svåra att nå. Som tur är kan du nu slippa allt det jobbiga och låta oss ta hand om fönsterputsningen åt dig.

Vi erbjuder abonnemang för fönsterputsning till privatpersoner. Det betyder att vi regelbundet kommer och putsar dina fönster enligt dina önskemål och behov. Du kan välja hur ofta du vill ha putsningen, antingen var fjärde, åttonde eller tolfte vecka. Och det bästa av allt – du behöver inte göra någonting annat än att boka abonnemanget och sedan luta dig tillbaka medan vi tar hand om resten.

Donec ultrices orci et

Abonnemang
Med vårt abonnemang för fönsterputsning kan du luta dig tillbaka medan vi tar hand om dina fönster. Vi kommer regelbundet enligt dina önskemål och behov, och du behöver inte göra något annat än att boka abonnemanget.
Engångsbokning
Behöver du en engångsputsning av dina fönster? Vi kan hjälpa till med det också! Kontakta oss för att boka en tid som passar dig, och vi kommer till ditt hem och utför putsningen på ett professionellt och effektivt sätt.
Specialarbeten

Ibland kan det behövas mer än bara vanlig fönsterputsning. Vi kan hjälpa till med specialarbeten också. Kontakta oss för att diskutera dina behov, och vi hittar en lösning som passar dig.