Företag

Skräddarsydd fönsterputsning för att passa ditt företags behov

Vem vill inte ha rena fönster som ger ett professionellt intryck för besökare och kunder? Men att hålla fönstren rena kan vara tidskrävande, särskilt om du har många fönster eller stora ytor att ta hand om. Som tur är kan du nu låta oss ta hand om fönsterputsningen åt dig.

Vi erbjuder fönsterputsning för företag med olika behov och krav. Vi kan ta hand om allt från små kontorsfönster till stora byggnader och komplexa glasfasader. Vi kan också skräddarsy våra tjänster efter dina behov och önskemål. Kontakta oss för att diskutera dina behov, och låt oss ta hand om dina fönster så att du kan fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag.

Abonnemang
Ge ditt företag rena fönster året om genom att boka vårt abonnemang för fönsterputsning. Vi kommer regelbundet och putsar fönstren enligt dina önskemål och behov, så att ditt företag alltid kan ge ett professionellt intryck.
Engångsbokning
Behöver ditt företag en engångsputsning av fönstren? Inga problem! Vi erbjuder även engångsbokningar för fönsterputsning, så att ditt företag kan få rena fönster vid behov.
Specialarbeten
Ibland kan fönsterputsning kräva lite extra arbete, till exempel vid byggarbetsplatser eller efter renoveringar. Vi kan hjälpa till med specialarbeten och se till att fönstren blir skinande rena igen. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss